Program : Luni - Sambata : 8:30 - 17:30 | duminica - INCHIS

reparatii parbrize

Reparatii parbrize

Repararea parbrizului iti economiseste 
timp si bani

spartura tip ochi de bouIn conditiile starii drumurilor de azi, accidentarea parbrizelor in trafic se poate intampla oricui.

Circulatia pe drumurile publice cu parbrizul deteriorat poate conduce la accidente datorita vizibilitatii scazute si in plus iti poate aduce amenzi din partea organelor de control al traficului.

De aceea, daca ai parbrizul lovit sau fisurat, iti recomandam sa vii cat mai curand la unul din centrele noastre care ofera servicii pentru parbrize. Este important ca reparatia sa fie efectuata cat mai curand, deoarece vibratiile din timpul mersului conduc de obicei la agravarea fisurii si pot avea ca rezultat deteriorarea iremediabila a parbrizului, devenind obligatorie inlocuirea acestuia.

Cum reparam parbrizele fisurate

Spartura de tip semilunaRepararea parbrizului se face prin vidarea sparturii (extragerea aerului din spartura) si injectarea unei rasini speciale in spatiul gol ramas. Vidarea are ca efect aspirarea rasinii astfel incat fisura este complet umpluta.

Datorita faptului ca rasina si geamul au acelasi grad de transparenta reparatia este foarte putin vizibila, chiar si de la mica distanta.

Tipuri de fisuri reparabile

Spartura de tip combinatSistemul folosit de Expert Detailing permite repararea sparturilor, de tip "stea", "semiluna", "ochi de bou" sau a celor care sunt o combinatie a acestor tipuri precum si a fisurilor de pana la 10 cm.

Durata unei reparatii

Durata unei reparatii este de doar 20 de minute si poti pleca imediat, nefiind necesara imobilizarea masinii.