Program : Luni - Sambata : 8:30 - 17:30 | duminica - INCHIS

despre noi

cine suntem

Despre Noi

UMA detailing - Salonul de frumuseţe pentru maşina ta îţi oferă într-un singur loc toate serviciile de care ai nevoie pentru îngrijirea profesionistă a maşinii tale. Tratamente de protecţie a vopselei, tapiţeriei si finisajelor interioare si exterioare pentru maşini noi. Tratamente de redare a strălucirii vopselei (poliş profesionist), curăţare tapiţerie, eliminare mirosuri neplăcute şi protejare a suprafeţelor, pentru maşini rulate. Pentru mai multe detalii contacţati un reprezentant UMA detailing.

Calitate
100%
Profesionalism
100%
Siguranta
9782
Produse originale
100%

Clienti 100% multumiti

Finisajele masinii tale sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care NU ies la spalare.

Mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire.

Un tratament de detailing auto curata, reface si protejeaza finisajele interioare si exterioare ale masinii tale, redandu-le aspectul de curat si nou. Efectul este de durata, fiind vizibil spalare dupa spalare.